Mihai Seplecan, propus pentru secretar de stat la Ministerul de Interne

 

Consilierul judeţean Cluj, Mihai Seplecan, ar putea fi viitorul secretar de stat în cadrul Ministerului de Interne.

 

Liberalul clujean ocupă funcţia de vicepreşedinte al PNL Cluj şi pe cea de consilier judeţean, putând acum să ajungă în postul rămas liber după demiterea lui Cătălin Chiper, cel care a condus operaţiunile de căutare a avionului prăbuşit în Munţii Apuseni şi a înregistrat un eşec usturător, fiind demis de premierul Victor Ponta.

 

Mihai Seplecan se luptă pentru funcţia de secretar de stat cu Adrian Volintiru, un apropiat al vicepremierului Daniel Chiţoiu. Decizia finală va fi luată în 1 - 2 februarie la Sinaia, unde va avea loc Delegaţia Permanentă a PNL.

 

Clujeanul Mihai Seplecan are mari şanse pentru fi numit în această funcţie. El a fost nominalizat în 2012 pentru a candida la un post de deputat în colegiul Gherla, dar a pierdut nominalizarea în ultima clipă, ca urmare ba unor jocuri interne din partid.

 

Seplecan ar fi avut şanse în 2013 să ajungă şi preşedinte al PNL Cluj, dar alegerile nu s-au mai ţinut, cu toate că avea susţinerea primarilor liberali din judeţul Cluj.

 

De asemenea, preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a promis lui Mihai Seplecan şi Colegiul de Deputat al lui Gigi Becali.

 

Consilierul judeţean nu a dorit să comenteze posibila lui candidatură pentru funcţia de secretar de stat în Ministerul de Interne.

Comentarii Facebook