Mesajul Primarului Emil Boc de Sărbători

 

Primarul Emil Boc a vorbit în mesajul de Cărciun despre mandria de a fi din Cluj-Napoca.

 

Redăm mai jos integral mesajul primarului Emil Boc.

 

Cu ocazia Sfintelor Sărbători, vă doresc să aveţi parte de zile minunate şi linişte sufletească, de un Moş Crăciun darnic şi bun. Vă mulţumesc pentru onoarea pe care mi-aţi făcut-o să vorbesc în calitate de primar al oraşului Cluj-Napoca, inima Transilvaniei. Suntem împreună la sfârşitul unui an greu, să ne strângem lângă familiile noastre, lângă prieteni, la adăpostul bradului de Crăciun şi să ne oferim un prilej de linişte.

 

Locuim împreună într-un oraş minunat, ne propunem de la an la an să găsim mai multă energie pentru acele proiecte care odată finalizate să ne facă să spunem mai des şi cu mândrie despre Cluj-Napoca: "Mă simt bine acasă".

 

Oraşul nostru este plin de viaţă, pulsează de tinereţe şi prospeţime, copiii şi tinerii noştri sunt plămânii acestui oraş iar datorită lor, Cluj-Napoca a căştigat titlul de Capitală Europeană a Tineretului pentru anul 2015. Merită să ne mândrim cu asta.

 

Apreciez deopotrivă, părinţii care îşi educă frumos copiii, bunicii care îi ţin aproape de valorile autentice, prin modelul lor de viaţă, profesorii din şcoli care trudesc să le modeleze viitorul şi, nu în cele din urmă, Biserica și rolul ei esenţial de îndrumător şi protector spiritual.

 

Vă doresc în final, dragii mei concetăţeni, multă sănătate şi putere să vă realizaţi cele mai frumoase vise în noul an. Imi doresc ca 2013 să ne găsească mai zâmbitori, mai curajoşi şi mai optimişti în viitorul comunităţii pe care o iubim.

 

Vă doresc din toată inima Sărbători Fericite şi La mulţi ani!”.

Comentarii Facebook