Gigi Becali: Sunt mai inteligent decât 90% dintre parlamentari nu și C.V. Tudor

 

La România TV, Corneliu Vadim Tudor a relatat că l-ar fi auzit pe noul deputat Gigi Becali folosind un limbaj colorat în calitate de europarlamentar. Gigi Becali a interveni și a spus că este mai ”intelectual” decât 90% dintre parlamentari.

 

Becali, deputat PNL, a spus că nu se poate compara, însă, cu ”titanul” C.V. Tudor.

 

Când mă îndreptam spre sala de şedinte am auzit aşa, dinspre cafeneaua Parlamentului: Zdreanţo, hahalero care esti, vagabondule! Zic, mă cine să fie? Intru, vine Joe Biden, hop şi Gigi... Şi zic: Mă, tu ţipai aşa? Da, s-a auzit? Zic: sigur că s-a auzit, la cine ţipai? la Joe Biden? Nu! La unu, că m-a luat la telefon în ce limbă veţi vorbi domnul Becali în Parlamentul European şi eu i-am zis: în limba lu' mă-ta zdreanţo, hahalero, vagabondule care eşti tu!”, a spus Corneliu Vadim Tudor, la România TV.

 

Gigi Becali a intervenit şi a explicat că: ”Apropo de comportamentul meu, am văzut acum ce e în Parlament. Eu vă garantez că din punct de vedere intelectual sunt mai bun decât 90% dintre ei”, a spus Gigi Becali.

 

Eşti mai bun şi decât mine Gigi? Eşti intelectual mai bun ca mine?”, l-a întrebat C.V. Tudor, iar Becali a răspuns: ”Nuuuu. Dumneata eşti titan. Cu titanii nu ne putem compara. Dumneata eşti geniu, cu geniile nu ne putem compara”.

Comentarii Facebook