Marius Nicoara se viseaza primar in locul lui Sorin Apostu, iar Horia Uioreanu vizeaza postul lui Tise


Senatorul PNL Marius Nicoara se viseaza in 2012 primar in locul lui Sorin Apostu, iar deputatul PNL Horia Uioreanu s-ar vedea presedinte al Consiliului Judetean Cluj, in locul democrat liberalului Alin Tise.

Anuntul a fost facut astazi la Conferinta Teritoriala PNL Cluj, chiar de presedintele filialei senatorulo Marius Nicoara.

Liberalul a mai precizat ca "lucrurile sunt sunt batute in cuie in proportie de 99 %. Eu voi candida in 2012 la functia de primar al municipiului Cluj-Napoca, iar Horia Uioreanu la functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj".

Astazi, liberalii clujeni isi aleg presedintele, iar la Conferinta teritoriala participa 540 de delegati din judet si vicepresedintii PNL Teodor Athanasiu, Cornel Popa si Norica Nicolai.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

Marius Nicoara a fost reales in functia de presedinte al filialei Cluj a PNL. El a fost singurul candidat inscris in cursa pentru acest post. Nicoara este la al treilea mandat in fruntea liberalilor clujeni.

Comentarii Facebook