USL Cluj și-a prezentat candidații la alegerile parlamentare din 9 decembrie - FOTO

 

USL Cluj a prezentat duminică, 28 octombrie, lispa finală a candidaților la alegerile din 9 decembrie. 

 

Din partea PSD Cluj vor conadida:  Aurelia Cristea (PSD), Irimie Popa (PSD), Cornel Itu (PSD), Ilarie Ivan (PSD), Mircea Giurgiu (PSD), Şerban Rădulescu şi Alexandru Cordoş la Senat (PSD).

 

Din partea PNL Cluj vor candida: Adrian Oros (PNL), Steluţa Cătăniciu (PNL), Radu Zlati (PNL), Vasile Grumaz (PNL), Elena Uioreanu (PNL) și Marius Nicoară la Senat (PNL) 

 

Din partea Partidului Conservator vor candida: Leonard Horvath (PC) și Şerban Rădulescu la Senat (PC)

 

PSD și PNL au bătut palma și au reușit să facă rocadă între colegii 3 și 1. Astfel, Colegiul 3 - Gheorgheni a trecut de la PNL la PSD, iar candidat este Aurelia Cristea, iar Colegiul 1 a ajuns în curtea liberalilor, iar candidat este Adrian Oros.

 

Inițial, conform votului Delegației Permanente Teritoriale a PNL Cluj, pe Colegiul 3 a fost desemnat candidat Ioan Petran, dar acesta a fost șters de pe listă de către șefii de la București. Marius Nicoară a declarat că acestea sunt jocurile din partid, dar unele surse îl indica pe el ca fiind artizanul din spatele acestor ”jocuri”.

 

O altă victimă a aceluiași ”joc” ar fi Mihai Szeplekan, votat și el la Delegația Permanentă Teritorială a PNL Cluj drept candidat pe Colegiul 5 - Gherla, dar scos de pe listă și înlocuit cu necunoscutul Radu Zlati.

Comentarii Facebook