Marius Nicoară, către aripa din PNL care îl contestă: Nu putem fi toți câștigători - VIDEO

 

Președintele PNL Cluj, Marius Nicoară, a lansat la conferința de presă unde au fost prezentați cantidații USL la alegerile parlamentare un mesaj aripii din PNL Cluj care îl contestă. 

 

Partidul este divizat, fiind măcinat de faptul că o serie de candidați la alegerile parlamentare, desemnați de Delegația Permanentă Teritorială în octombrie, Mihai Szeplekan, Ioan Petran, au fost înlocuiți pe liste peste noapte.

 

Nu am auzit de niciun fel de supărare a organizației de tineret. Nu știu despre ce este vorba. Întotdeauna în astfel de selecții și într-o astfel de competiție există înfrânți, există câștigători, dar cei care pierd, cel puțin în ultimii 22 de ani de când eu fac politică în PNL, nu țin minte să se fi lăsat cu supărări decisive. Există amărăciuni de moment, există în schimb speranța în viitor. Întotdeauna armata s-a încolonat și a mers înainte. Toți cei care se înscriu într-o astfel de competiție nu pot să fie câștigători. Am avut și situație în care erau trei pe un loc. A fost selecționat numai unul. Am avut situații în care a fost selecționat numai unul și iată a fost selecționat.

 

Întotdeauna deciziile sunt colective. Sunt decizii care s-au luat la nivelul Bucureștiului și sunt decizii care pot produce nemulțumiri, dar sunt convins că liberalii se unesc și vor merge înainte pentru a încerca să scoatem un scor foarte bun. Eu am și spus, am convingerea că vom avea un scor foarte bun în toate colegiile. Am încredere în această mare familie care este USL, este o familie care va câștiga la nivelul județului Cluj și va câștiga și la nivelul României și va demonstra că această țară poate fi condusă și altfel, în beneficiul cetățenilor și nu în beneficiul propriilor aleși”, a declarat Marius Nicoară.

 

USL Cluj și-a prezentat candidații la alegerile parlamentare din 9 decembrie - FOTO

Comentarii Facebook