Marius Nicoara: Liberalii clujeni au demarat campania "Spune Nu Saraciei"


Liberalii clujeni au demarat o strangere de semnaturi in cadrul campaniei "Spune nu Saraciei", impotriva masurilor de austeritate impuse de Guvernului Boc IV.

Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca "acest guvern BOC IV, cu masurile lui falimentare pentru Romania, trebuie stopat cu o riposta publica. Oamenii trebuie, daca sunt nemultumiti, sa ia atitudine".

Nicoara a mai adaugat ca motiunea de cenzura initiata de opozitie este singura pentru inlaturarea acestui guvern, care "nu mai are increderea cetatenilor, de fapt miza acestei motiuni fiind insasi restabilirea increderii in guvern, ca institutie. Un guvern lipsit de orice credibilitate, nu mai poate lua nici o masura. Trebuie sa plece, sa vina alt guvern care sa ia intradevar masuri care sa scoata Romania din criza, nu sa-i condamne pe romani la saracie".

Presedintele PNL Cluj considera ca atat Emil Boc, cat si Traian Basescu mint si invoca "scuze" pentru a-si salva propria imagine. "Incearca sa induca in mintea oamenilor ca nu exista, la aceasta ora, decat doua alternative, ca masuri de iesire din criza: ori taiem pensiile si salariile, ori nu le mai platim deloc", a mai afirmat Marius Nicoara.

Senatorul clujean a mai spus ca "PNL este de acord cu reducerea cheltuielilor publice, acest lucru este o necesitate, dar atunci cand vorbim de reducerea cheltuielilor publice nu vorbim, in niciun caz, de taierea pensiilor si salariilor".

Comentarii Facebook