Nesimtirea la romani! Un secretar de stat din Ministerul Finantelor a incasat in aprilie pe langa salariu, 8500 de euro!

Publicarea veniturilor secretarilor de stat si a subsecretarilor de stat din diverse ministere, ar putea revolta orice angajat, la stat sau la privat, din Romania. Un secretar de stat a castigat? 8513 euro, pe langa salariu de 1100 de euro, in aprilie.

?

Potrivit standard.ro, ar putea fi vorba despre Bogdan Dragoi, care ar deveni astfel, cel mai bine platit secrtear de stat, care a incasat in luna aprilie 9613 de euro, echivalentul a 57 de pensii medii. Cu alte cuvinte ,am fi platit doar din salariul lui 57 de pensionari.

?

Al doilea cel mai bine plătit secretar de stat din Ministerul de Finanţe a încasat, în luna aprilie, 18.698 de lei (4451 EURO), din consilii de administraţie/adunări generale ale acţionarilor.

?

Nici cel de-al treilea nu sta foarte rau. Potrivit unui document publicat de Ministerul Finantelor, al treilea cel mai bine plătit secretar de stat din Ministerul Finanţelor, preşedintele ANAF, a încasat in aprilie din Consilii de administratie / AGA 18.698 de lei (4451 EURO). Potrivit stadard.ro, este vorba de Sorin Blejnar.

?

Cel mai bine plătit subsecretar de stat, unul dintre vicepreşedinţii ANAF, a încasat in aprilie, pe lângă salariu, 17.085 de lei (4067 de EURO).

?

Comentarii Facebook