Lucrarile la linia de tramvai pe strada George Baritiu, finalizate! Circulatia revine la normal


Primaria municipiului Cluj-Napoca anunta redeschiderea circulatiei rutiere pe strada George Baritiu, incepand de marti, 27 septembrie 2011, odata cu incheierea lucrarilor la linia de tramvai de pe aceasta zona.

Pentru fluidizarea traficului in zona se va mentine restricatia de parcare, traficul rutier fiind reluat de marti dimineata, de la prima ora. In 15 octombrie va fi deschisa circulatia si pe strada Primaverii, pana la nodul Omega (n.red zona magazinului BIG), iar pana la finalul lunii octombrie, circulatia se va restabili si pe tot tronsonul strada Bucium - Calvaria.

"Am insistat foarte mult ca termenele de finalizare a acestor doua strazi sa fie cat mai scurte, pentru ca o data cu reinceperea completa a activitatii economice, sociale si universitare trebuie sa mentinem un nivel cat mai bun al fluidizarii traficului rutier in oras si era foarte dificil sa o facem fara aceste strazi redeschise circulatiei", a declarat primarul Sorin Apostu.

O data cu finalizarea lucrarilor de la stadion, Primaria a deschis lucrarile pe subtronsonul cuprins intre strada Plopilor si Splaiul Independentei, a caror finalizare este prevazuta pentru finalul anului 2011, in cazul in care conditiile meteo permit mentinerea ritmului actual. In aceeasi situatie se afla si lucrarile pe urmatorul front de lucru, de pe strada Horea, care ar putea fi finalizate pana la sfarsitul acestui an.

 

Turnarea statului de beton la linia de tramvai de pe strada George Baritiu a inceput in 14 septembrie, iar sina dispune de un sistem de amortizare cu cauciuc, care va reduce vibratiile si zgomotul la trecerea garniturilor de tramvai.


Tronsonul Manastur - Gara are o lungime de 11,749 km cale simpla de rulare tramvai.

 

Vezi si...

Licitatie noua pentru achizitia tramvaielor cu WiFi care vor circula in Cluj-Napoca! Pretul a crescut

Comentarii Facebook