Locuitorii de pe Mehedinți sunt în război cu angajații Kiat: Ne ocupă parcările și ne jignesc

 

Locuitorii de pe strada Mehedinți sunt exasperați de faptul că muncitorii firmei Kiat le ocupă sistematic parcările. 

 

Muncitorii isi parcheaza masinile personale in parcarile locuitorilor din zona, care au parcari inchiriate de la Primarie si, cand li se cere sa elibereze locul de parcare ocupat, se poarta obraznic si ii jignesc pe locuitorii din zona. Este si situatia mea. Cand am ajuns acasa la ora 18.00, in data de 05.05.2014, mi-am gasit locul de parcare ocupat de o masina cu nr. de Iasi, masina personala a unui muncitor de la aceasta firma, fara sa lase un nr. de telefon pt a fi sunat”, a povesitit Ionela C.

 

Clujeanca a încercat să îi explice angajatului Kiat că acelea sunt locuri de parcare plătite, dar răspunsul a fost ”insultata si amenintata inclusiv de inginerul care supravegheaza lucrarile. Cred ca nu este normal ca asa sa se manifeste muncitorii firmei Kiat. Am sunat la Politia locala Cluj si am fost indrumata sa ma adresez Sectiei 4 de Politie Cluj si sa depun plangere.

 

Stiu ca este nevoie sa se modernizeze strazile si parcarile din zona noastra, dar mai stiu si ca nu trebuie ca noi sa suportam inclusiv nesimtirea muncitorilor firmei Kiat”, a mai afirmat clujeanca. 

 

Ea se plânge și de calitatea lucrărilor de pe strada Mehedinți. ”Am constatat ca asfaltarea parcarii de pe str. Mehedinti, intre nr. 2 si blocul D14 are serioase denivelari, si se strange multa apa. La fel si astfaltul turnat intre blocuri si pe alei. Sa speram ca toata lucrarea asta, care pe noi cei din zona ne-a exasperat, va dura ceva timp si nu va fi nevoie de reparatii in viitorul apropiat”, a mai spus Ionela C.

Comentarii Facebook