Miercuri 24 Aprilie

KLAUS IOHANNIS: Îmi dau DEMISIA din funcția de primar al Sibiului

 

KLAUS IOHANNIS. Primarul Sibiului a anunțat că va demisiona din funcție dacă va fi numit vicepremier și ministru de Interne.

 

Dacă negocierile vor merge bine astăzi și ne înțelegem, vom trece și peste acel semnal dat de USD și vom merge mai departe ca și USL. Voi merge la minister și bineînțeles că o să îndeplinesc condițiile cerute de lege, asta cu sau fără părerea lui ANI. (...) Pe mine mă interesează ce scrie în lege", a declarat IOHANNIS, într-o conferință de presă susținută la Sibiu, informează AGERPRES. 

 

Eventuala demisie (din funcția de primar al Sibiului — n.r.) apare, sigur, înainte de depunerea jurământului. Cu cinci minute înainte”, a spus KLAUS IOHANNIS.

 

Eu am spus ce am spus nu ca să impresionez pe cineva sau ca să aibă PSD motiv să îmi dea replici. Eu chiar nu-mi doresc să plec de-aici, dar dacă situația acum a evoluat așa și am făcut pasul cu PNL, mi-l asum. Asta nu înseamnă că plec bucuros sau săltăreț sau oricum vreți altcumva. Nu, deloc”, a mărturisit primarul Sibiului.

 

Eu nu merg la București fiindcă nu am de lucru aici. Am cel mai bun job și îmi place cel mai mult. Eu merg acolo fiindcă așa s-a hotărât în PNL și în PNL s-a hotărât să merg ca să devin viceprim-ministru, ministrul Afacerilor Interne. Nimic altceva și nu discut despre altă configurație”, a mai afirmat KLAUS IOHANNIS.

Comentarii Facebook