Tensiuni în USL: Antonescu l-a comparat pe Victor Ponta cu un chelner


Tensiunile dintre liderii coaliției USL par să fie tot mai mari în ultima vreme, atât Victor Ponta, cât și Crin Antonescu lansând atacuri publice.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, că nu are nevoie de un certificat anti-băsist, precizând că nu el a mers a doua zi după o victorie la alegeri să încheie un pact cu șeful statului și şi nici nu s-a dus să îi dea preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, "lista de comenzi ca la chelneri".

"Nu eu, a doua zi după o victorie copleşitoare, m-am dus să închei pact cu Traian Băsescu. Nu eu, a doua zi după ce şapte milioane jumătate de români au votat într-un fel, m-am dus să-mi dea Barroso lista de comenzi ca la chelneri. Nu eu am făcut aceste lucruri, deci nu împotriva mea se poate îndrepta suspiciunea că mi-aş bate joc de milioane de voturi ca să-l pun pe Traian Băsescu prim-ministru", a spus Crin Antonescu la România TV.

În urma acestor declarații, premierul Victor Ponta i-a răspuns colegului său de coaliție, despre care spune că are același limbaj ca și Traian Băsescu, de când aceștia au devenit prieteni.

"Am văzut (ce a spus Antonescu - n.r.). De când e prieten cu Băsescu, are acelaşi limbaj. Cred că prima dată când îl va întâlni Antonescu pe Barroso, o să-i transmită aceste lucruri şi e suficient, eu nu intenţionez să îi răspund nici lui Băsescu, nici lui Antonescu la acest gen de declaraţii. Eu am foarte multă treabă, iar dânşii au foarte mult timp", a spus Ponta, potrivit Mediafax.

Comentarii Facebook