Kelemen Hunor candidază la prezidențiale, din partea UDMR: Avem o viziune despre comunitatea maghiară din România



UDMR și-a ales candidatul pentru alegerile prezidențiale în persoana lui Kelemen Hunor. Acesta a declara, după ședința Consiliului Permanent al UDMR, că este onorat de această propunere şi că îşi asumă candidatura.

Kelemen Hunor a precizat că UDMR-ul trebuie să arate faptul că au o viziune despre românia și despre comunitatea maghiară din aceată țară.

Şi în 2014 avem toate argumentele pentru a veni cu un candidat la aceste alegeri prezidenţiale. Trebuie să arătam că avem o viziune despre România, despre societatea românească şi despre comunitatea maghiară din această ţară. Niciun partid românesc şi niciun candidat nu are în programul său să reprezinte interesele comunităţii maghiare”, a afirmat Kelemen Hunor, potrivit Mediafax.

Acesta a menționat că în cadrul şedinţei Consiliului Permanent al UDMR au fost analizate argumentele pro şi contra, ajungându-se la concluzia că şi în acest an UDMR va avea un candidat la Preşedinţia României.

Mă onorează această propunere şi mi-am asumat această candidatură şi sunt convis că începând de mâine toate eforturile depuse de noi vor fi în direcţia de a arăta că avem nu doar un candidat puternic, dar şi o viziune corectă, coerentă pentru România anului 2014 şi pentru viitorul României”, a mai spus Kelemen

Comentarii Facebook