Joi 13 Mai

Un jurnalist de la Digi 24 dat afară pentru că l-a criticat pe Ponta. Ce spune premierul?

 

Jurnalistul Cristian Citre, de la Digi 24, acuză că a fost dat afară pentru o postare critică pe Facebook la adresa premierului Victor Ponta. 

 

Premierul spus că incidentul nu este decât ”o nouă minciună şi dezinformare”.

 

Fără să-mi indice postarea respectivă (redactorul-șef Cosmin Prelipceanu, n.red.), mi-a spus că am sărit calul pe Facebook, am citat. Și mi-a spus că noi, jurnaliștii, n-avem dreptul la opinii. N-a fost o discuție mai lungă deoarece nu aveam ce discuta mai mult”, a relatat Cristian Citre, informează reportervirtual.ro.

 

Premierul Victor Ponta a publicat un schimb de SMS-uri cu jurnalistul Cristian Citre. ”Tin sa clarific, aici, pe Facebook, o noua minciuna si dezinformare, publicand două sms-uri, dintre mine şi jurnalistul Cristian Citre, pe care le consider perfect lămuritoare:

 

”Buna ziua! Am vazut acum o stire ca ati fost sanctionat din cauza mea! Imi pare rau, nu am vazut nimic din ce ati scris despre mine, nu m-a suparat niciodata nimic in ce va priveste, nu am vorbit in viata mea cu cineva de la Digi sau din alta parte despre dvs si nu am discutat cu Dl Prelipceanu sau alt sef al postului de foarte mult timp. Imi asum acest lucru si puteti sa folositi acest sms, deoarece este incorect ca cineva sa se foloseasca de numele meu si este incorect sa fiti dezinformat de cineva (care probabil are alte motive sa va sanctioneze)! Va stau la dispozitie pt orice alt detaliu. V.Ponta”.

 

Raspunsul domnului Cristian Citre:

 

Domnule prim-ministru, imi pare rau ca numele dvs a fost invocat in aceasta situatie. Va asigur ca eu nu v-am invocat in niciun fel si nici ca din cauza dvs s-ar fi intamplat ceea ce s-a intamplat”, a scris Victor Ponta pe contul său de Facebook.

Comentarii Facebook