Boc crede că ”topirea” PDL în PNL cu nume cu tot ar fi un lucru nedrept pentru membrii de partid

 

Emil Boc a declarat că renunțarea la numele de PDL ar fi ”nedrept cu membrii de partid obişnuiţi”.

 

Numele PNL pentru PDL este nedrept cu membrii de partid obişnuiţi. Este foarte bine că se face alianţă PDL-PNL, pe care o susţin cu toată convingerea, dar cu numele noii formaţiuni ar mai trebui aşteptat. M-au sunat foarte mulţi membri de partid obişnuiţi care şi ei susţin alianţa fără echivoc, dar nu doresc topirea PDL în PNL. Mi-au spus foarte mulţi membri simpli că numele PDL este în conştiinţa fiecărui membru, nume de care se leagă cele mai inportante victorii politice de după 1989”, a spus Boc.

 

El a reiterat faptul că PDL a dat candidatul care a câștigat de două ori alegerile prezidențiale, funcția de primar al Capitalei, a dat un prim-ministru și a declanşat ”reformele fundamentale ale statului român în cele mai grele perioade de după cel de-al Doilea Război Mondial”.

 

Sunt elemente care ţin de conştiinţa fiecărui membru, de brandul PDL şi îţi este greu să le vezi topite în PNL. Ideea unei alianţe e extraordinară şi trebuie susţinută cu toată convingerea de către toţi. Poate că această soluţie cu numele ar mai putea aştepta, astfel încât să ai toţi membrii de partid mulţumiţi şi mobilizaţi în perspectiva viitoarei confruntări politice cu PSD de la prezidenţiale, care nu va fi uşoară. Ceea ce spun este vocea mai multor membri obişnuiţi ai PDL”, a afirmat Emil Boc, citat de Mediafax.

Comentarii Facebook