Ion Aurel Pop, candidat UBB Cluj: "Am incredere in intelepciunea electorilor"

 

Candidatul la functia de rector al UBB Cluj, Ion Aurel Pop a sosit la sediul Universitatii Babes-Bolyai in jurul orei 11:00 pentru a vota, fiind primul dintre cei 5 candidati care lupta pentru functia de rector.

"Eu am incredere in intelepciunea electorilor, si cred ca vor alege foarte bine, deoarece ne afla in fata unei elite electorale, care nu are nevoie de foarte multa instruire in legatura cu sistemul de vot", a spus Aurel Pop.

Acesta a mai spus cateva cuvinte despre planul sau managerial, prin care "vreau sa duc mai departe directiile fundamentale ale acestei universitati care sunt fixate de mult si sa continui cu adaptarea ei la exigentele mileniului al III-lea: la inovare, la cercetarea stiintifica avansata, pentru ca suntem o universitate de cercetare in primul rand, si apoi vreau sa contribui la menirea educativa prin atragerea studentilor, prin patrunderea in campul european si in raporturile intenationale. Cel care va castiga, trebuie sa fie un ponderator, un factor de echilibru", a mai precizat candidatul Aurel Pop.      


Acesta a mai spus si cateva cuvinte cu privire la dezbaterea ce a avut loc in data de 27 februarie. "Dezbaterea care a avut loc a fost una serioasa, matura si intr-o forma extrem de decenta si obiectiva. Din cate stiu eu a fost singura intrecere de acest gen in Romania", a incheiat Ion Aurel Pop.

 

Articol de Anca Baciu

Comentarii Facebook