Horia Șulea candidează independent la Primăria Florești, dar este susținut de trei partide naționale


Primarul din Florești, Horia Șulea, a declarat că va fi susținut în campania electorală de trei partide. Condiția impusă de primarul Floreștiului a fost ca cele trei grupări să susțină candidatura lui Alin Tișe la președinția Consiliului Județean.

Voi candida independent, dar am susținerea conducerii centrale a trei partide din România. Listele lor pentru Consiliul Local și pentru Consiliul Județean vor fi concepute de mine și de conducerile lor, astfel încât să pot face o majoritate în Consiliul Local cu oameni a căror valoare e dovedită în comunitate. Condiția pe care am pus-o celor trei președinți de partide a fost să îl susțină la președinția Consiliului Județean pe domnul Alin Tișe”, a declarat Horia Șulea pentru Servus Cluj.

La modul cum se desfășoară astăzi ”ostilitățile” în PNL Florești nu am nicio așteptare. Nici eu, nici cei care mă susțin și care nu pot accepta cum un grup de interese încearcă să pună mâna pe organizația Florești a Partidului Național Liberal”, a mai spus primarul Horia Șulea. 

Comentarii Facebook