Ministrul Muncii s-a dus în ”control neanunțat” Direcția pentru Protecția Copilului Cluj, dar a fost dat afară


Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a fost, marți dimineața, la Direcţia Generală De Asistenţă Socială Şi Protecţia Copilului (DGASPC) Cluj, dar nu a fost lăsată să intre, pentru că era un control neanunțat. Decizia a fost luată de paznicul DGASPC Cluj.

Ministrul demis al Muncii, Violeta Alexandru, a mers, astăzi, în control neanunțat la DGASPC Cluj, în timp ce directorul e în concediu medical.

Fiindcă nu a respectat procedura, paznicul nu i-a permis accesul. Violeta Alexandru a părăsit furioasă poarta instituției, după 20 de minute în care a parlamentat inutil cu paznicul.

Vezi, Violeto, nu numai liftierele, ci și paznicii îți spun să respecți legea!

L.E.: V. Alexandru a intrat, până la urmă, a stat 10 min, nu prea a găsit personal de conducere și a plecat…”, anunță Cristian Vasilcoiu, fost jurnalist și consilier în cadrul Ministerului Muncii și Protecției Sociale, în timpul guvernului PSD.

Dan Claudiu Tămaș, directorul DGASPC, aflat în concediu medical, l-a felicitat, pe Facebook, pe portar: ”Omul zilei -PAZNICUL DGASPC ! Felicitări colegu!”.

Dan Claudiu Tămaș este în dueluri fățișe cu președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe (PNL), lucru care ar putea avea legătură cu vizita neanunțată a ministerului Muncii și Protecției Sociale.

Comentarii Facebook