Horea Uioreanu si Marius Nicoara trimit felicitari politice de Paste cu sigla PNL! VEZI ce zice Nicoara


Parlamentarii PNL Cluj, Horea Uioreanu si Marius Nicoara, sunt acuzati ca le-au trimis clujenilor felicitari politice de Paste.

"Organizatia de tineret a PDL (OTPDL) Cluj condamna modul reprobabil in care Sfintele Sarbatori Pascale sunt folosite de Partidul National Liberal pentru a face propaganda politica. Cutiile postale ale clujenilor sunt umplute zilele acestea de mesaje continand in mod vizibil sigla Partidului National Liberal venite din partea senatorului Marius Nicoara si a deputatului Horea Uioreanu. Ne exprimam regretul ca Invierea Domnului, sarbatoare fundamentala pentru toti crestinii, este folosita de reprezentantii unui partid pentru a-si promova simbolurile electorale", se arata intr-un comunicat al OTPDL Cluj.

Tinerii democrat-liberali mai sustin ca "Sfintele Sarbatori trebuie sa fie un prilej de reculegere si bucurie si nu un moment al campaniei electorale al parlamentarilor Marius Nicoara si Horea Uioreanu. In aceste zile de post, ne rugam pentru iertarea pacatelor acelor parlamentari care au confundat invierea Domnului cu un moment potrivit pentru a-si face propaganda politica".

 

Senatorul PNL Cluj, Marius Nicoara, le-a dat o replica acida tinerilor din PDL. "I-am felicitat pe clujeni cu ocazia sarbatorilor de Pasti in numele PNL si al nostru ca lideri si parlamentari PNL de Cluj. Noi nu ne ferim sa spunem ca suntem liberali cand mergem intre oameni, spre deosebire de cei de la PDL care se cam feresc mai nou sa spuna din ce partid fac parte", a declarat Marius Nicoara.

 

Primul care a trimis felicitari politice in 2011 a fost presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, care a trimis de Paste 200.000 de felicitari clujenilor. Tinerii din cadrul PNL Cluj au condamnat gestul lui Alin Tise, afirmand ca banii platiti pe felicitari ar fi "putut salva vieti".

 

Vezi si...

Alin Tise imparte cele 200.000 de felicitari de Paste: "Le-am platit din propriul buzunar"! - VIDEO

TNL Cluj: Felicitarile lui Tise ar putea salva vieti

Comentarii Facebook