Proiectul Grand Hotel Italia din cartierul Buna Ziua a mai suferit o modificare! Primaria clujeana a cerut sa fie data jos firma pentru ca e urata


Proiectul Grand Hotel Italia, din cartierul Buna Ziua, va suferi noi modificari, care au fost aprobate de catre Comisia de Urbanism a Primariei Cluj Napoca. Vor fi adaugate camere noi si vor fi construite terenuri de sport.

Arhitectul Ionel Vitoc, cel care a proiectat complexul, a declarat in fata Comisiei de Urbanism ca hotelul ca fi dat in folosinta in 15 iunie. "Vrem sa construim doua mansarde si sa adaugam inca 39 de camere pentru personal si pentru turisti. De asemenea, am reununtat la un sir de case care urma sa fie construit langa hotel si astfel am mai castigat inca 5.150 de metri patrati pe care vom amenaja un teren de tenis si unul de golf", a declarat arhitectul Ionel Vitoc.

Arhitectul Adrian Iancu, membru in Comisia de Urbanism a Primariei Cluj Napoca, a cerut ca firma de pe hotel sa fie inlaturata pentru ca strica aspectul zonei.

"Vom schimba firma in urmatoarea perioada. Am vorbit si cu beneficiarul si o vom da jos si vom face alta", a promis Ionel Vitoc.

Grand Hotel Italia avea in proiectul initial 206 camere, dar prin lucrarile de mansardare vor fi adaugate 20 de camere pentru turisti si 19 camere pentru angajati.

Prin renuntarea la sirul de case care urma sa fie construit de proprietarul Grand Hotel Italia, complexul sa extins de la 16.200 de metri patrati la 21.000 de mp.

De asemenea, sala de conferinte va fi marita prin aceste lucrari si va ajunge la 1000 de locuri. Arhitectul Ionel Vitoc a mai declarat ca hotelul va fi inaugurat in data de 15 iunie.

Construirea Grand Hotel Italia a costat circa 40 de milioane de euro si unitatea va avea 5 stele.

Comentarii Facebook