TNL Cluj: Felicitarile lui Tise ar putea salva vieti

Tinerii liberali clujeni ii cer presedintelui Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, sa doneze banii folositi pentru trimiterea "felicitarilor electorale" Fundatiei Institutului Inimii.

 

"TNL Cluj-Napoaca ii solicita lui Alin Tise sa dea dovada de putina omenie si, in Postul Pastelui, sa se gandeasca la vietile copiilor de la Institutul Inimii, iar cele cateva mii de euro, pe care se pregateste sa le arunce pe felicitari electorale, sa le doneze Fundatiei Institutului Inimii, care, cu siguranta, ar gasi o intrebuintare cu adevarat utila acestor bani", sustin tinerii liberali intr-un comunicat remis presei.

 

Conducerea TNL Cluj-Napoca sustine ca doar distributia prin posta a celor 200.000 de felicitari costa 200.000 de lei, la care se adauga costurile cu tiparirea. "In total, suma e mult mai mare decat cele 34 de indemnizatii incasate pana acum de Alin Tise, ca presedinte al Consiliului Judetean Cluj. Fara a ii mai adresa intrebarea de unde isi permite astfel de cheltuieli, ii cerem doar sa faca un gest crestinesc, in pragul cele mai mari sarbatori din an. "Felicitarile" sale pot salva vietile unor copii", mai spun liberalii clujeni.

 

Reprezentantii tineretului liberal sustin ca pe felicitari sunt imprimate si realizarile presedintelui Consiliului Judetean, care in acest fel isi face campanie electorala pentru alegerile din 2012. "Dupa ce si-a pus numele deasupra unor investitii ale Consiliului Judetean, ca sa afle lumea ca EL, ALIN TISE, este jupanul judetului, presedinte de Consiliu Judetean, nu doar finul lui BOC, acum se pregateste sa trimita 200.000 de felicitari de Paste in toate cutiile postale din judet, folosindu-se astfel, inca o dată, de o sarbatoare crestină, pentru a-si face campanie. Disperarea e mare, 2012 se apropie cu pasi repezi, iar finul care a castigat presedintia Consiliului Judetean, doar pentru ca nasul BOC si-a facut poza cu el, acum are o problema. Poza cu BOC nu mai garanteaza succesul electoral, iar rezultatele nu il mai recomanda decat, cel mult, ca si candidat PDL la Primaria comunei Aghiresu", cred tinerii liberali.

 

Vezi ce a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, despre costurile tiparirii si expedierii felicitarilor de Paste:

Alin Tise imparte cele 200.000 de felicitari de Paste: "Le-am platit din propriul buzunar"! - VIDEO

 

Institutul Inimii din Cluj a sistat in 15 martie operatiile din cauza lipsei de fonduri. Liberalii clujeni au organizat mai multe proteste in utlima perioada pentru a atrage atentia asupra situatiei disperate in care se gaseste institutul clujean.


Vezi si

Institutul Inimii din Cluj a primit bani pentru a opera pe cord 16 copii in 2011! Chirurgul Emanuel Chira a protestat la CL Cluj

Institutul Inimii Cluj sisteaza de marti operatiile: "Nu mai avem bani"!

Comentarii Facebook