Gilăul este condus de un primar inexistent. Oamenii au ajuns să pescuiască în bălțile create de inundații - FOTO


Clujenii care locuiesc în Gilău spun că s-au sătrat de indolența Primăriei din localitate, numindu-l pe primarul Dumitru Sfârlea, ”primarul mileniului”. Sfârlea este primar cu cinci mandate în Gilău, adică a adunat deja 19 a ani de când este primar.

Primarul Mileniului” Dumitru Sfârlea, din Comuna Gilau (Cluj) 100% nu isi face treaba. Pe strada Suceagului de fiecare data cand ploua se creeaza inundatii peste inundatii... Ce asfalt frumos ne-ai pus Primare! De 4 ani de cand stimabilul domn primar promite ca rezolva aceasta treaba cu inundatia si repararea podului (din Valea vii)...noi locatarii ramanem doar cu promisiuni deoarece dumnealui uita de noi dupa cateva zile de la dezastru... Sunt extrem de bucuros sa stiu ca drumul dumneavoasta este asfaltat si arata impecabil, iar cel de aici uitați cum arată... Daca chemam Poliția Locala acesti oameni minunati nu isi dau interesul deloc si nu isi rapesc nici cateva minute din timpul lor pentru a coborâ din sfanta masina de poliție pentru a vedea ce se întampla... ei spun doar asa: ”Am dat jos geamul si am facut cateva poze si vom incerca sa rezolvam problema”... si problema ramane tot nerezolvata de vreo 4 ani 

Am decis sa iesim la Pescuit pentru a vedea si domnul Dumitru cati pesti se pot prinde dintr-un ”LAC” format in mijlocul drumului cu adancimea de aproape jumatate de metru. 

Te asteptam la un Păstrav Domnule Primar!”, au scris cei din Gilău.

Foto: Maier Mihai

Comentarii Facebook