Geoană la Cluj: USL trebuie să renunțe la aroganță și la cearta pe posturi

 

Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, le-a transmis de la Cluj partidelor din USL să nu mai se certe pe colegii și să asculte problemele oamenilor. 

 

Conflictele nu fac bine. În baza experienţei mele în politică arăt că întotdeauna când în loc să te concentrezi pe lucrurile cu adevărat importante într-o campanie - discuţiile cu oamenii şi prezentarea proiectelor pentru oameni şi comunităţi, energia este consumată în lupte intestine, acea formaţiune sau alianţă suferă. Este extrem de important ca USL să câştige alegerile, pentru că situaţia din România, din Europa, din lume este atât de complicată, încât fără o majoritate puternică, fără un Guvern puternic şi competent, va fi foarte greu la anul şi în anii care vin. Din păcate, criza se prelungeşte, se înregistrează o catastrofă a absorbţiei fondurilor europene, astfel încât recomandarea mea, ca om politic cu experienţă, care a condus campanii, care a condus partide, este ca acest tip de gâlceve să înceteze, iar USL să se concentreze pe ceea ce este important, comunicarea cu oamenii şi prezentarea proiectelor pentru viitor”, a declarat Mircea Geoană.

 

Fostul președinte al PSD a fost prezent, vineri, la Facultatea de Studii Europene a Universităţii „Babeş-Bolyai” (UBB) la colocviul internaţional cu tema ”Intervenţia umanitară. De la principii etice la definiţii practice”.

Comentarii Facebook