Formular anti-mită propus și la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca


Deputatul Emanuel Ungureanu lansează o provocare rectorului UMF Cluj, Alexandru Irimie.

Nu mai vrem să primească nimeni din Institutul Oncologic Cluj-Napoca, absolut niciun folos necuvenit, nici măcar o ciocolată!

Am venit astăzi, pentru a discuta cu managerul acestei instituții formularul anti-mită, propus de managerul Institutul Fundeni pentru toți angajații din spital.

Domnul manager nu este în țară, i-am lăsat un exemplar pentru studiu și săptămâna viitoare aștept un răspuns cu privire la implementarea lui în Institutul Oncologic.

Îmi doresc din toată inima să văd semnătura pe un asemenea document din partea rectorului Universității de Medicină din Cluj-Napoca, Alexandru Irimie.

Bolnavii cu cancer știu de ce...

PS: Pot să suport miracolul ca la toaletele spitalelor pe care le vizitez să găsesc hârtie igienică la budă și prosoape de hârtie pentru ștergerea mâinilor.

Nu am avut parte de un asemenea miracol, azi, în băile de la parterul Institutului Oncologic din Cluj-Napoca...”, a reclamat Emanuel Ungureanu.

Deputatul i-a contract dur în ultimii ani pe cei pe care îi acuză că fac legea în sistemul sanitar clujean, toți foști sau actuali membrii PSD. În 2017, Ungureanu vorbea despre un Cluj ”condus de un grup, Ioan Rus - Ștefan Florian - Alexandru Irimie - Băciuț”.

Alexandru Irimie și Ștefan Florian au fost amândoi și șefi la Direcția de Sănătate Publică a județului Cluj în perioada 2002 - 2006, fiind susținutți atunci de gruparea Rus-Dâncu-Pușcaș.  

Comentarii Facebook