Emil Boc nu se teme că proiectele Clujului: metrou, centură vor fi blocate de Grindeanu ”Oug 13”, noul ministru al Transporturilor


Primarul Emil Boc nu se teme că proiectele Clujului: metrou, centura metropolitană sau pasajul de la Tăietura Turcului ar putea fi blocate de ministrul Sorin Grindeanu (PSD), premier când s-a aprobat noaptea ca hoții infama OUG 13. 

Nu am avut nicio discuție cu domnul Grindeanu. E cazul să lăsăm cerneala să se usuce pe decretul de numire a noului ministru, dar aceste proiecte sunt ale României, nu sunt ale unui partid sau altul, iar miniștrii care sunt acolo trebuie să facă tot ceea ce le stă în putință să le pună în practică, pentru că sunt angajate în proiecte europene. 

Adică, ei au tot interesul ca aceste proiecte să fie implementate. Noi ne-am făcut datoria ca aceste proiecte să fie împinse până la faza la care guvernul trebuie să le ducă la nivelul următor. 

Pasajul de la Tăietura Turcului și Centură Metropolitană, care are ca termen începutul anului viitor. Pasajul de la Tăietura Turcului și Metroul sunt în faza de guvern. Se parcurg etapele interministeriale și se aprobă în hotărârea de guvern și se trece la organizarea de licitații. 

Sunt proiecte prinse în Programul Național de Reziliență. Pentru Cluj, Pasajul de la Taietura Turcului îl avem prins acolo și face parte din proiectul de electrificare a tronsonului Cluj-Oradea. De cinci ani lucrăm. Așa cum am lucrat și la centura metropolitană și la metrou.

Boc are încredere că guvernul PSD - PNL - UDMR va susține Clujul

Am încredere că acest guvern va face tot ce trebuie să le implementeze, pentru că și noi, ca și clujeni, ne-am mobilizat în locul guvernului pentru a merge mai departe. 

Nu am din perspectiva aceasta îndoieli că lucrurile nu vor merge în direcția care trebuie, pentru că asta înseamnă să lucrezi pentru țară și să pui în practică proiectele care au fost prevăzute în PNRR”, a spus primarul Emil Boc. 

Comentarii Facebook