Urbanism scăpat de sub control la Cluj! Sintagma ”Calitatea vieții” e numai pentru unii - FOTO


O clujeancă reclamă o vilă care a apărut lângă casa ei. Orice reclamații a făcut, nimic nu s-a schimbat, iar acum vila este scoasă și la vânzare. 

"Mica" noastră casă din 2005 (stânga), în clujul imobiliar 2021 (dreapta). Nicio sesizare depusă de mine nu a fost considerată a fi justificată. Poate-poate am oprit (nu știu până când) un gard de 4 metri pe care dezvoltatorul a vrut a-l ridica între noi și partea de lui de casă pe care a anunțat-o la vânzare cu 450000 euro (o parte din duplexul lui). 

În plus, în prim plan, un teren de pe care zilele trecute tocmai s-au tăiat toți copacii - încă nu are panou pus la fața locului, nu am găsit nici online vreo documentație. 

Mulțumiri urbanismului clujean. Ura și revolta mea vă va urmări până la moartea cuiva. De acum, și din motive personale.

Desigur, problema aceasta a mea este o problemă a celor privilegiați în acest oraș, ea este o "chestiune de lux" față de situațiile celor din Cluj care locuiesc în locuințe mici, supraaglomerate, cu condiții inadecvate, pentru că nu își pot permite altceva.  

Profitul marilor proprietari ne desconsideră pe toți, dar suntem inegali afectați de canibalismul dezvoltării imobiliare”, a explicat Eniko Vincze.

Sintagma ”calitatea vieții”, lansată de primarul Emil Boc, se pare că nu se respectă pentru toată lumea. 

În zonă se respectă nivelul de înălțime, spun cei care construiesc, iar o eventuală discuție ar trebui purtată cu emitenții autorizației de  construire. 

Comentarii Facebook