Duminica 10 Decembrie

Violeta Alexandru, discurs electrizant: ”Am stat în Piata Victoriei pe frig impotriva domnului Grindeanu, pe care PNL l-a acceptat în Guvern”


Deputatul Violeta Alexandru a ținut un discurs plin de acuzații și săgeți bine țintite la adresa PNL, care a uitat de protestele împotriva lui Sorin Grindeanu și a faimoasei OUG 13. Grindeanu este acum în noul guvern format de PNL cu PSD, pe postul de ministru al Transporturilor. 

Ati uitat ca politica este despre onoare și despre cuvant. Cand îi spui omului ca PSD este ‘ciuma rosie’, este cel care a distrus România, și oamenii ți-au dat votul, ceea ce faci acum este minciuna, i-ai mintit. Eu nu sunt parte din aceasta minciuna. La fel a făcut si PSD, a înjurat PNL, a spus ca a vândut țara. Ati mintiti electoratul atunci cand le-ați cerut votul, este o trădare a încrederii oamenilor.

Sa stiti ca nu suntem toți la fel, nu este totul despre bani si despre aruncat cu banii publici in stanga si in dreapta. Acei bani nu sunt ai PSD-ului, nici ai PNL-ului, sunt ai oamenilor care muncesc in aceasta tara.

Ati mintit, stimați colegi de la PNL, i-ati mintit pe romani si acest lucru ne va costa, pentru ca romanii si-au pierdut încrederea in guvernarea de dreapta.

Mă uităm la Florin Roman cum îl aplaudă pe domnul președinte Ciolacu. Aceasta imagine o să îmi ramana multă vreme. (…) Nu suntem toti la fel, exista ceva ce banii publici nu vor putea cumpara niciodata: coloana vertebrală, onoare și respectul pentru cuvantul dat.

Sunt om care a stat in Piata Victoriei pe frig impotriva domnului Grindeanu pe care PNL l-a acceptat in guvern. Lucian Bode aplaudă cand PSD-ul ținea discurs, Florin Roman, care este lânga Gabriela Firea… Cea care ii spunea președintelui Iohannis ca nu are o familie normala pentru ca nu are copii, primește acum portofoliul, ce credeți? Culmea ironiei, Ministerul Familiei (aplauze).  

Incredibil, sunt om care a stat in piața in frig, alături de bucuresteni si de români. Am fost la mitingul diasporei, au protestat împotriva acestui stil pesedist de a minți si de a face promisiuni si pe de alături umplandu-si buzunarele. Asta face PNL si colegii mei stăteau cu ochii in jos si se făceau ca isi verifica telefoanele. Nu se poate, este urat ce se intampla in acest moment, nu aveți nicio scuză? Nu suntem toți la fel, am mai rămas o brumă de oameni cu coloana vertebrală in politică”, a declarat Violeta Alexandru.

Aceasta alături de alți 16 colegi din PNL și-au dat demisia din partid.

Comentarii Facebook