Emil Boc candidează la președinție. Cineva îi plătește reclamă pe Facebook - FOTO

 

O nouă pagină de Facebook promovează candidatura lui Emil Boc la președinție. Pagina ”Emil Boc Președinte” a apărut în 25 aprilie și deja a adunat 1100 de like -uri.

 

Susținem candidatura domnului Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, la funcţia de Preşedinte al României”, este mesajul paginii, unde sunt prezentate fotografii existente și pe pagina oficială a primarului Emil Boc. Sunt imagini de la vizita pe care a făcut-o Emil Boc la Centrul de îngrijire a vârstnicilor din Cluj-Napoca, înainte de Paște, sau de la Spitalul municipal Clujana.

 

 

Pagina creată în 25 aprilie a crescut în câteva zile foarte tare, pentru că cineva a plătit Facebook pentru a o livra pe Wall -urile cât mai multor utilizatori, în baza unui serviciu pe care îl asigură Facebook și care este folosit de foarte multe firme, ziare etc pentru a aduna ”peste noapte” un număr cât mai mare de ”urmăritori”. 

 

În funcție de ținta aleasă, costurile sunt cuprinse între 244 de lei, pentru garantarea unui număr estimativ de 478 - 1914 like -uri pe zi, și poate ajunge până la 814 lei pe zi, pentru un număr de 1.596 - 6.384 like uri. 

 

Pe Facebook mai există o pagină, creată în 12 decembrie 2013, ”Propun Emil Boc - Candidat la Prezidentiale 2014”, dar despre care Emil Boc a spus că nu știe nimic. 

 

Primarul Clujului a negat de fiecare dată o eventuală candidatură la funcția de președinte, glumind că va candida cel mult la cea de ”președinte de bloc”. 

Comentarii Facebook