Emil Boc a votat alături de soția lui. A fost însoțit și de candidatul PDL, Daniel Buda - VIDEO

 

Primarul Clujului, Emil Boc, a votat la școala numărul 10, din cartierul Zorilor, alături de soția lui, Oana. 

 

Am votat cu Dreapta. Și cu dreapta și cu Dreapta. Am votat cu cei care au construit proiectul politic al Uniunii Europene și cu cei care doresc consolidarea lui în Europa, în momentul de față. Am votat cu cei care au crezut în Europa, când i-a fost mai greu, și au apărat cu măsuri de dreapta valorile europene. 

 

Proiectul politic al Uniunii Europene se leagă de numele Dreptei, iar astăzi, mai mult ca oricând, Dreapta are nevoie să conducă în continuare Europa pentru a-i putea asigura continuitatea. 

 

De asemenea, am votat cu cei care cred sincer în viitorul României demn în Uniunea Europeană și nu cu aceia care una spun în țară și alta la Bruxelles sau una fac în țară și altceva spun la Bruxelles. 

 

Îi invit de asemenea pe clujeni să vină la vot azi, pentru că destinul României este direct legat de destinul Europei și că o Europă care se consolidează înseamnă un lucru bun și pentru România. Direcția țării noastre este clar și ireversibil îndreptat spre Uniunea Europeană, spre ceea ce înseamnă valorile democratice de acolo. Acolo este viitorul României. De aceea îi îndemn pe clujeni să vină azi la vot și să susțină acest proiect politic al Uniunii Europene, pentru că Europa este, într-o formă sau alta, la răscruce din perspectiva destinului politic. Orice alunecare spre a da câștig de cauză forțelor politice care doresc distrugerea Uniunii Europene ar însemna un lucru extraordinar de rău pentru România. De aceea, viitorul politic al UE este important și pentru România”, a declarat Emil Boc.

 

El a fost însoțit la vot de candidatul PDL la alegerile europarlamentare, Daniel Buda, și de fostul primar interimar al Clujului, Radu Moisin, actualmente consilier local. 

Comentarii Facebook