Elena Udrea visează să conducă România: ”Mă consider un politician şi un om responsabil”



Elena Udrea recunoaște că cea mai mare dorință a sa, din punct de vedere politic, este să fie aleasă de români pentru a ocupa prima funcție în stat.


Democtrat-liberala a precizat în cadrul unui interviu pentru Q Magazine că preferă să ocupe funcția de președinte în locul celei de premier, pentru că este o funcșie aleasă de români, nu dată de partid.

"Eu sunt un om care îşi asumă tot ceea ce face, care face politică la vedere, aşa că prefer funcţiile oficiale. Vreau ca tot ceea ce fac să poată fi judecat de oameni şi apreciat. Sigur că este posibil ca nu tot ceea ce fac să iasă aşa cum îmi doresc, dar responsabilitate înseamnă să iei în considerare şi că poţi greşi. Eu mă consider un politician şi un om responsabil.

Ca să vă răspund la întrebare, demnitatea în stat pe care mi-ar plăcea mai mult să o ocup este cea de preşedinte în detrimentul funcţiei de premier. Prim-ministru eşti numit, şi cel care ocupă această funcţie poate fi, uneori, doar interfaţa unor interese oculte. Preşedinte eşti însă ales de milioane de oameni direct, ai în spate sprijinul şi susţinerea lor. Dintr-o asemenea perspectivă, greu poţi spune despre un şef de stat că poate fi controlat. 
Prefer, deci, o funcţie aleasă în detrimentul uneia în care te numeşte partidul”, a declarat Elena Udrea în interviul pentru Q Magazine.

Comentarii Facebook