Elena Udrea îl vrea pe Emil Boc la prezidențiale

 

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat că după alegerile europarlamentare vor fi stabiliți și candidații la Preşedinţie.

 

După europarlamentare vom vedea care ar fi cel mai bun candidat pentru partidele de dreapta, în speranţa că după europarlamentare se vor aduce argumente pentru a merge cu un candidat comun la prezidenţiale. E devreme să spunem ce se va întâmpla cu candidatura domnului Predoiu, aşa cum noi pe dreapta mai avem un candidat, pe domunul Ungureanu şi se vorbeşte şi de candidatura lui Emil Boc”, a afirmat Elena Udrea la Adevărul live.

 

Udrea speră că după europarlamentare Emil Boc își va schimba părerea, deși acum susține că nu este interesat de o candidatură la președinție.

 

Eu cred că momentul în care se vor seta în mod real candidaturile va fi după alegerile europarlamentare”, a declarat Elena Udrea.

 

Cel care este cel mai bine cotat după europarlamentare, care a avut capacitatea să adune cele mai multe voturi, să mobilizeze cel mai bine electoratul, adăugat la aceste criterii, o să fie candidatul dreptei, indiferent cum se numeşte el. Dacă se numeşte Predoiu, să fie Predoiu, dacă se numeşte Pavelescu, să fie Pavelescu, dacă este domnul Boc, cum sperăm noi, să fie domnul Boc”, a spus Udrea.

Comentarii Facebook