Drumuri judetene reabilitate intre Gherla - Camaras si Viisoara - Mociu FOTO


Consiliul Judetean a demarat reabilitarea a 77,5 kilometri de drumuri judetene din contractul total de 400 de kilometri de drumuri care a fost licitat.

Au inceput lucrarile pe DJ 109C, intre Gherla - Taga - Camaras (37,8 km), si pe DJ150, Viisoara - Ceanu Mare - Frata - Mociu (39,7km).

Miercuri, 14 septembrie, presedintele Consiliului Judetean Cluj a semnat ordinul de incepere a lucrarilor pe alte doua sectoare de drumuri judetene, DJ 107M Luna de Sus - Baisoara - Buru - limita cu judetul Alba (42 km), respectiv DJ 109A, Chinteni - Vultureni - Recea Cristur - Dealul Jurcii (38,3km). Lucrarile vor demara joi, 15 septembrie.

"In momentul de fata, in domeniul public al Judetului Cluj si in administrarea Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Privat al Judetului Cluj se regasesc 1.229 de km de drumuri judetene. Conditiile de trafic oferite de drumurile judetene, cu exceptia a cateva tronsoane insumand 68 de km reabilitati in ultimii doi ani prin turnarea de covor asfaltic, sunt necorespunzatoare, motiv pentru care am initiat acest program, care vizeaza, in prima etapa, modernizarea a peste 423 km de drumuri judetene", a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

Proiectul de modernizare a drumurilor judetean include 423,495 kilometri de infrastrucutra rutiera, impartita in cinci loturi.

Comentarii Facebook