Huliganii, monitorizati la sange pe Cluj Arena! 20 de camere, montate in jurul stadionului VIDEO


Huliganii vor avea zile grele pe noul stadion municipal Cluj Arena, dupa ce primarul Sorin Apostu a anuntat ca vor fi montate 20 de camere care sa monitorizeze la "sange" intreaga zona.

"Impreuna cu politia si jandarmeria au fost stabilite locatiile de amplasare a camerelor pe domeniul public si corelarea acestora cu camerele amplasate la intrarea in stadion. Deci, fiecare intrare in stadion este prevazuta cu camere de luat vederi. De asemenea, in fiecare intersectie vor fi amplasate cate o camera fixa si mobila, care vor supraveghea atat traficul auto, cat si pietonal", a declarat primarul Sorin Apostu.

Primaria Cluj-Napoca studiaza si modul in care sa fie gestionat traficul rutier pe durata marilor evenimente de la stadionul Cluj Arena si Sala Polivalenta. "Traficul va fi restrictonat si vor fi create doar acces catre locatiile de parcare si pentru zonele de intrare si iesire din stadion. Parcarea va fi la Sala Polivalenta unde sunt aproape 500 de locuri", a mai spus primarul Sorin Apostu.

Stadionul municipal Cluj Arena va fi terminat la la finele lunii octombrie si va avea 30.000 de locuri. Investitia s-a ridicat la 36 de milioane de euro, fara TVA, si a fost suportata in mare parte din fonduri guvernamentale.

Stadionul va fi inaugurat in 1 octombrie, iar in data de 8 va concerta trupa Scorpions, iar in 9 formatia Smokie.

 

Vezi si...

STIRI de CLUJ da GRATIS 15 bilete la concertele Scorpions si Smokie din Cluj in 8-9 octombrie! Vezi cat de simplu poti primi si tu!

Comentarii Facebook