Dezinsecție pentru combaterea țânțarilor și larvelor în Cluj-Napoca - VIDEO


O acțiune de dezinsecție a început vineri seara în Cluj-Napoca, anunță municipalitatea.

Aseară a început o nouă etapă de dezinsecție și delarvizare pe domeniul public și privat al municipiului Cluj-Napoca și spațiile deschise ale persoanelor fizice și juridice.

Astfel, până la sfârșitul lunii, în intervalul orar 22:00 - 06:00, SC Coral Impex SRL desfășoară acțiuni pentru combaterea țânțarilor și larvelor. Tratamentele se repetă la un interval de 2-3 zile pentru un grad de eficiență ridicat. Pe durata sezonului cald se efectuează 12 tratamente de dezinsecție și 6 tratamente de delarvizare.

Pentru combaterea căpușelor tratamentele sunt efectuate punctual, la cerere, după pregătirea în prealabil a terenului. Aseară, aceste tratamente s-au desfășurat în Parcul Central, la Baza Sportivă Gheorgheni și la locul de joacă de pe malul Someșului, Bd. 1 Decembrie 1918, spune primarul Emil Boc.  

Substanțele folosite sunt autorizate de Ministerul Sănătății - Comisia Națională a Produselor Biocide pentru profilaxia sanitar umană iar acțiunile se desfășoară în conformitate cu prevederile legale.

În cazul în care condițiile meteorologice nu vor fi prielnice desfășurării acestor acțiuni, acestea vor fi reprogramate.

Comentarii Facebook