Emil Boc le bate obrazul mogulilor imobiliari din Cluj, care au făcut milioane de euro pe spatele Clujului


Primarul Emil Boc este supărat pe mogulii imobiliari din Cluj, care și-au făcut milioanele pe spatele orașului, iar acum își bat jos de clujeni.

Unul dintre aceștia este Sile Pușcaș, care și-a retras donația de teren pentru extinderea la 5 benzi a străzii Calea Moților, în dreptul Platinia. 

Suntem obișnuiți cu asemenea atitudine de hărțuire, dar este păcat că se coboară la aceste bătălii inutile cu orașul. Pentru că este bătălia cu cei 350 de mii de clujeni, care sunt amânați prin acest proces și mai stau în trafic la Platinia și la Fabrica de Bere. Ne enervăm că nu avem acolo cinci benzi și transport în comun fluidizat în tot orașul. Asta face acești oameni, amână! Păcat că oamenii aceștia în loc să vină și să sună că dau orașului, pentru că aici mi-am făcut averea, am ajuns milionar. Nu în altă parte a planetei, ci în Cluj, pentru că Primăria m-a sprijinit. Să dea înapoi ceva, că nu va duce pe lumea cealaltă averile și bogățiile, ci cu faima pe care ai lăsat-o. El cu ce faimă va rămâne în oraș? Că și-a bătut joc de 350 de mii de locuitori amânând cu 6 luni sau un an lucrarea de extindere”, a mai completat edilul. 

Emil Boc a spus că se va duce în instanță cu Sile Pușcaș și va câștiga, așa cum a făcut-o și cu cele 20 de procese deschise de afacerist pentru parcul de 2 hectare din Zorilor, care a fost expropriat în interes public și nu a mai putut face acolo blocuri de zece etaje. 

Comentarii Facebook