Deputatul Mircia Giurgiu vrea sa lucreze la Primaria Cluj-Napoca o zi pe saptamana


Deputatul Mircia Giurgiu a anuntat ca se va "angaja" o zi pe saptamana ca functionar in cadrul Primariei Cluj-Napoca si va lucra la serviciul social sau al cel de eliberare a avizelor de constructii.

Deputatul independent sustine ca a primit o invitatie din partea viceprimarului Radu Moisin, de a lucra voluntar in primarie.

"Voi merge, miercuri, de la ora 9.00, si voi munci voluntar pe durata vacantei parlamentare. Vreau sa muncesc la eliberarea de avize de constructii sau pentru a rezolva cazurile sociale", a declarat Mircia Giurgiu.

Deputatul este candidatul PC la Primaria Cluj-Napoca si a fost exclus din PDL dupa ce a votat importiva modificarii codului muncii, proiect promovat chiar de premierul Emil Boc.

 

Mircia Giurgiu a absolvit in 1997 Facultatea de sociologie, jurnalistica si filosofie al Universitatii "Avram Iancu" din Cluj-Napoca si si-a luat licenta la in filosofie la Universitatea Babes-Bolyai. De asemenea, a absolvit un master in "Economie agrara europeana" la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca.

In prezent, Mircia Giurgiu este doctorand in "Management si marketing in agricultura" la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook