Splaiul Independentei, inchis traficului pe o portiune pentru modernizarea liniei de tramvai VIDEO si FOTO

 

Strada Splaiul Independentei, intre intersectia cu strada George Cosbuc si podul de peste Somes din zona Hotelului Napoca, a fost inchisa traficului pe durata lucrarilor de modernizare a liniei de tramvai.

 

Traficul auto a fost deviat pe rute ocolitoare, iar transportul in comun se face de luni, 18 iulie, cu autobuze pe ruta strada Bucium (cartierul Manastur) - Piata Garii. Vezi AICI rutele pe care circula autobuzele.

 

Lucrarea face parte din tronsonul 1 al proiectului de reabilitare a liniei de tramvai din Cluj-Napoca, din cartierul Manastur si pana in cartierul Iris. Lucrarile au inceput in 1 iulie cu portiunea cuprinsa intra strada Bucium si Podul Calvaria. A doua portiune "atacata" de constructori este cuprinsa intre Podul Calvaria si Podul Horea.

 

Cele doua lucrari trebuie sa fie terminate pana la sfarsitul anului. Primaria Cluj-Napoca a anuntat ca primul tronson al lucrarii, intre strada Bucium si Piata Garii trebuie sa fie terminat pana in luna mai 2012, iar abia apoi se va lucra pe tronsonul Piata Garii - cartierul Iris.

 

Vezi si...

Refacerea liniei de tramvai incepe in 1 iulie! Primul tronson refacut este intre strada Bucium - Podul Calvaria VIDEO

Comentarii Facebook