Decizie de BUN SIMȚ a ”primăriței de fier” a Clujului: Vom munci și sâmbăta!


Lucia Suciu, primărița din Chinteni, nu numai că a lucrat la casierie pentru a ajuta angajații și așa prea puțini, dar acum a luat altă decizie bună.

Pentru că oamenii sunt la serviciu în timpul săptămânii și ajung cu greu la casiereie, acum a decis să prelungească programul și sâmbăta. 

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, vă informăm că sâmbătă 25 martie 2023, între orele 08:00 - 16:00, Primăria comunei Chinteni va fi deschisă publicului, pentru achitarea impozitelor și taxelor locale și pentru eliberarea adeverințelor”, a transmis Lucia Suciu.

”Primărița de fier” nu a stat pe gânduri la începutul lunii februarie și a trecut la ghișeul de la casierie, având lipsă de personal. 

Oamenii din comună au început să vorbească, așa că Lucia Suciu a explicat pe Facebook că nu putea să își lase colega să fie copleșită de muncă, așa că a dat o mână de ajutor.

Primărița de fier a Clujului, Lucia Suciu, a lăsat biroul de primar și lucrează la casieria Primăriei Chinteni pentru a da o mână de ajutor

Comentarii Facebook