Primărița de fier a Clujului, Lucia Suciu, a lăsat biroul de primar și lucrează la casieria Primăriei Chinteni pentru a da o mână de ajutor


Primărița comunei Chinteni, Lucia Suciu, a fost surprinsă lucrând la casierie, pentru a da o mână de ajutor.  

Am pregătit acte pentru bancă și am sărit în ajutorul colegei mele, care din 15 ianuarie a avut de înregistrat 100 de autoturisme, 65 imobile case, 1200 de înregistrări în Registrul de intrare  - ieșire, încasări de taxe și impozite, depuneri de acte la Trezorerie, salarii, toate în sarcina unui om, ca urmare a plecării unui alt coleg. 

Ajut orice coleg, dacă e nevoie. Am organizat concurs de recrutare pentru postul vacant pentru data de 14 martie 2023. Sperăm să se ocupe și atunci nu va mai fi nevoie sa stau la casierie”, a explicat Lucia Suciu, pentru Știri de Cluj.

Oamenii din sat au văzut-o pe primărița la casierie și au început să se întrebe ce se întâmplă, iar aceasta a mămurit lucrurile. 

Dragi locuitori ai comunei Chinteni,

Având în vedere discuțiile total nepotrivite apărute în ultima vreme, generate de prezența mea la casieria Primăriei comunei Chinteni, alături de colega mea, fac următoarele precizări:

prin plecarea colegului nostru, Compartimentul Fiscal a rămas deficitar, într-un moment în care activitatea acestui compartiment este la intensitate maximă, iar unui singur om îi este imposibil să se descurce;

cu o activitate de 20 de ani în acest domeniu, perioadă în care nu am constatat nici o problemă în activitatea colegei mele, nu cred că aș putea avea vreo suspiciune de nereguli la casierie.

prin prezența mea la Compartimentul Fiscal doresc doar să ofer întregul meu sprijin atât colegei mele, cât și dumneavoastră, prin scurtarea timpului de așteptare”, a explicat primărița Lucia Suciu.

Aceasta a spus că ”oriunde e nevoie de ajutor, sunt prezenta și eu.

Munca de la casierie nu presupune doar încasarea impozitelor și taxelor locale, ci și întocmirea numeroaselor documente în vederea depunerii sumelor încasate la Trezorerie, centralizării operațiunilor de casă zilnice, deplasări la Trezoreria Cluj etc. 

Pentru toate aceste considerente, sunt prezentă atât eu, cât și colegele mele la Compartimentul Fiscal. 

Vă sugerăm să încercați să gândiți pozitiv, evitând să fiți suspicioși atunci când nu este cazul”, a mai spus Lucia Suciu, supranumită ”primărița de fier”, pentru dârzenia cu care conduce comuna.

Comentarii Facebook