Daniel Buda este singurul candidat la functia de presedinte al PDL Cluj


Daniel Buda este singurul candidat la functia de presedinte al PDL Cluj, pentru alegerile care sunt programate sambata. Candidatura a fost avizata de Biroul Permanent National al partidului.

Candidaturile puteau fi depuse pana miercuri, 1 decembrie. Alegerile vor avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, in cadrul sedintei Consiliului de Coordonare Judetean Cluj al PDL.

Noul presedinte al partidului va fi ales de catre 700 de delegati din tot judetul, care vor alege si doi prim-vicepresedinti, zece vicepresedinti, un secretar general, doi secretari generali adjuncti si 14 secretari executivi.

Contracandidatul lui Daniel Buda ar fi trebuit sa fie Alin Tise, dar acesta a anuntat ca se retrage din lupta, deoarece partidul a luat-o pe cai gresite.

"Consecvent fiind deciziei luate, anunt public ca nu voi candida la nicio functie de conducere a PDL Cluj. In acelasi timp, pentru prezent, nu voi accepta nici statutul de participant ca membru de drept in organele de conducere a organizatiei judetene, din calitatea de presedinte al Consiliului Judetean", a precizat presedintele Consiliului Judetean pe blogul personal.

VEZI AICI TOATA SCRISOAREA

Comentarii Facebook