Dâncu și și ministrul Costoiu dau explicații despre filmul în care se vorbește de FURAT la cabana lui Ioan Rus

 

Ministrul Mihnea Costoiu a explicat că la cabana lui Ioan Rus nu dădea lecții de furat, ci se arăta nemuțumit că se fură în unele proiecte de cercetare.

 

Eram cu rectorii universităţilor clujene la o discutie, în care dl ministru Dâncu povestea un proiect de la Arad unde existau suspiciuni de furt pentru un anumit proiect european, iar eu am explicat că oamenii nu ştiu decât să fure şi că trebuie să mai lăsăm şi ceva în urma noastră, nu doar să furăm. Deci e penibil sa se spuna că încercam să fac altceva”, a declarat Mihnea Costoiu, la Realitatea TV.

 

Întrebat în cursul zilei de vineri, 1 februarie, de reporteri Știri de Cluj dacă a fost la întâlnirea de la cabană, ministrul Cercetării, Mihnea Costoiu, a dat din colț în colț și mai mult a negat. Vezi AICI ce a declarat.

 

La ”ședința” de la cabană a participat și fostul ministru al Informaţiilor Publice, Vasile Dâncu, care a vorbit despre proiectul de la Arad, după ce ministrul Costoiu explica teoria furtului. ”Nu a învăţat pe nimeni cum să fure rectorii, asta e o prostie, a fost o întâlnire privată, aşa încât nu am ce să comentez”.

 

Ministrul Cercetării le spune rectorilor din Cluj, la CABANA lui Ioan Rus, cum se FURĂ - VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Comentarii Facebook