Ministrul Cercetării despre întâlnirea de taină de la cabana lui Ioan Rus - VIDEO

 

Ministrul Cercetării a fost șocat când a fost întrebat despre întâlnirea de taină de la cabana lui Ioan Rus cu rectorii universităților clujene.

 

Ministrul Mihnea Costoiu a fost întrebat vineri, 1 februarie, despre întâlnirea de la cabana lui Ioan Rus, de la Someșul Cald. ”Nu am discutat nimic. Ne-am salutat ca vechi cunoștințe”, a spus Costoiu. 

 

Inițial ministrul nu a recunoscut că a fost la cabană și nici că a fost dus cu mașina de prefectul Clujului, Gheorghe Vușcan. ”Nu am venit cu mașina domnului prefect. Am venit cu mașina unui coleg”, a precizat Costoiu. 

 

Recunoscând în cele din urmă că a fost la cabană, ministrul Cercetării a precizat că: ”Nu am discutat despre vreun proiect. Ne cunoaștem de o viață. De ce să fie vreun subiect anume să discutăm! Nu am mers cu mașina domnului prefect Vușcan. Dânsul este aici”, a mai spus Costoiu.

 

Prefectul Gheorghe Vușcan a negat că ar fi fost la cabana lui Ioan Rus. ”Joi seara m-am întâlnit cu domnul Dușa (n.red. ministrul Apărării)”. În legătură cu întâlnirea de taină de la cabana lui Ioan Rus, Vușcan a precizat că: ”Eu mă întâlnesc în fiecare zi (n.red. cu Ioan Rus). Nu am fost la el la cabană. De obicei ministrii mai fac și politică”.

 

Ministrul Cercetării dă lecții rectorilor din Cluj, la CABANA lui Ioan Rus, cum se FURĂ - VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Comentarii Facebook