Dăncilă HUIDUITĂ la ieșire de la Cinema Florin Piersic: Ciuma ROȘIE! / Susținătorii PSD au ripostat - VIDEO


Viorica Dăncilă și alaiul de social democrați au fost așteptați la iesire de la Cinema Florin Piersic, unde a avut loc un miting electoral privat (n.red. accesul s-a făcut numai cu brățară albă primită de fiecare participant), de un grup de protestatari #rezist. Presa a fost ținută în afara cinematografului, iar la ușă a fost pus un paznic, pentru a verifica brățările albe de la mână.

75282301_10220181910398884_7720444773894455296_o.jpg

Foto: Raul Stef

Protestatarii au scandat ”PSD, Ciuma Roșie!” ”Hoții!”, ”Aici este Clujul!”, ”Justiție, nu corupție!”, iar susținătorii Vioricăi Dăncilă au scandat ”PSD! PSD!”, fiind un circ uriaș, care a pus punct unei vizite care a părut fără surprize pentru Viorica Dăncilă.

Manifestanții #Rezist nu au apărut la Cinema Florin Piersic de la ora 17.00, când s-a adunat mulțimea.

Nu este clar la terminarea evenimentului pe unde a plecat premierul, dar oamenii care au ieșit din cinematograf au fost întâmpinați de protestatari și a fost un schimb de scandări. Cel mai probabil, cei din sală erau pregătiți să facă o contramanifestație de susținere a Vioricăi Dăncilă. În mijlocul lor era și președintele interimar, care conducea contraofensiva pensionarilor și susținătorilor.

Comentarii Facebook