Ioan Rus, despre Alin Tise: "E prostanac, de la mama lui. Asa ii facut, invers" FOTO


Fostul ministru de Interne, Ioan Rus, l-a facut pe Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, "prostanac de la mama lui", miercuri seara, la o dezbatere organizata de Marius Nicoara.

In cadrul intalnirii s-a vorbit despre problemele meciului economic, dar Ioan Rus a lansat un dur atac politic. Fostul ministru a revenit cu afirmatia facuta marti, la ceremonia de lansare a candidatilor USL la alegerile locale, Emil Boc este o "rusine nationala", dar a completat spunand ca "Tise e prostanac, de la mama lui, asa ii facut, invers".

 

Rus l-a atacat si pe premierul Mihai Razvan Ungureanu, afarmand ca habar nu are ce trebuie sa faca la Guvern, dar se crede "posesorul adevarului absolut".

Fostul ministru de Interne le-a facut campanie electorala lui Marius Nicoara si Horea Uioreanu. "Vreau ca toata lumea sa plece acasa cu gandul ca trebuie sa voteze Marius Nicoara si Horea Uioreanu. Nu avem nevoie de doua stadioane. Se putea investi suma de 10 milioane de euro la CFR si era de ajuns, asa s-a cheltuit mai mult", a spus Rus, facand referire la investiia Consiliului Judetean Cluj de la Cluj Arena, 46 de milioane de euro, cu tot cu TVA.

 

Foto: Zoltan Coroian

 

Citeste AICI pozitia lui Alin Tise.

Comentarii Facebook