Contabila de la ADRNV și-a cumpărat din banii furați 36 de apartamente în Florești și Cluj-Napoca

 

Contabila Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord Vest a furat peste 1,8 milioane de euro, în doar 14 luni, din conturile instituției. 

 

Cosmina Druţă era angajată ca şi contabilă la ADRNV şi cu banii furaţi din conturile firmei, suma de 1.8 milioane de euro, şi-a cumpărat 36 de apartamente, din care 35 în localitatea Floreşti, limitrofă municipiului Cluj Napoca şi un altul în centrul oraşului. 

 

Contabila a recunoscut fapta şi a precizat în faţa anchetatorilor că a furat banii pentru că s-a săturat de sărăcie şi a vrut să se îmbogăţească, lucru pe care nu îl putea face din salariu de contabil la ADRNV, instituţie care administrează fondurile europene destinate unor proiecte de infrastructură, precum modernizarea liniei de tramvai din Cluj-Napoca, proiect estimat la 27 de milioane de euro.

 

TUN de 1,8 milioane de euro la Agenția de Dezvoltare Regională Nord Vest! Cum a furat contabila banii

 

Contabilă Druţă le-a dat ţeapă şi foştilor colegi de la ADRNV, care au rămas neasiguraţi la Casa de Asigurări de Sănătate şi la Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Cluj. ”În perioada ianuarie 2011-iulie 2012 nu a plătit deloc sau a plătit în foarte mică măsură CAS-urile angajaţilor de la ADRNV, angajaţii neputând beneficia de asigurări medicale sau cele de şomaj”, se arată într-un document al DNA Cluj. 

 

Conducerea ADRNV: Noi am reclamat-o pe contabila care a furat 1,8 milioane de euro

Comentarii Facebook