Consilierii liberali sunt nemulțumiți că pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca sunt poze cu Emil Boc

 

Consilierul liberal Ioana Borza reclamă faptul că pe site -ul Primăriei Cluj-Napoca e plin de fotografii cu Emil Boc, dar că ”problemele reale ale clujenilor nu se mai regasesc pe agenda domniei sale”. 

 

Construit si intretinut din bani publici, acest site abunda in fotografii cu imaginea primarului, in loc sa evidentieze activitatea primariei, astfel ca arata  mai degraba ca site-ul personal al lui Emil Boc. Asta spre deosebire de site-urile altor mari orase  ca Sibiu, Bucuresti, Constanta, Brasov, Timisoara, Oradea, care au ca principale obiective promovarea orasului, informarea cetateanului, raspunsurile la necesitatile reale ale acestuia”, a declarat Ioana Borza.

 

Consilierul local PNL Cluj îi solicită primarului Emil Boc să rezolve problema locuitorilor de pe strada privat Edqar Quinet, care doresc ca drumul să devină unul public.

 

Clujenii de pe strada Edgar Quinet, o stradă privată, se plâng că nu s-a făcut deszăpezire - FOTO

 

Primaria este o institutie publica, in slujba si folosul cetateanului, iar primarul trebuie  perceput prin ceea ce face pentru comunitate si pentru implicarea activa in viata acesteia, nu prin publicitatea propriei persoane. In acest context, nu este permis ca o problema a peste 500 de cetateni ai Clujului, domiciliati pe strada Edqar Quinet, sa treneze de mai bine de doua luni, fara a li se da un raspuns concret. Au trecut 10 zile de la ultima sedinta de Consiliu Local, sedinta in cadrul careia  li s-a promis ferm ca vor primi un raspuns a doua zi si inca nu au primit un document oficial. Un alt exemplu elocvent este declaratia d-lui Boc, cum ca la nivelul anului 2012, s-au cheltuit 300 milioane lei, respectiv 31% din bugetul Clujului,  pentru educatie si cultura. Din pacate, clujenii nu au simtit acest lucru, ceea ce denota un prost management al banilor publici alocați pe proiecte, dar si o lipsa de transparenta in modul de cheltuire al acestora. Ar fi interesant de vazut proiectele in care s-a investit, gradul lor de vizibilitate si beneficiul de imagine pe care l-au adus Clujului. Si asta cu atat mai mult cu cat ne dorim sa fim Capitala Culturala Europeana in 2020”, a declarat Ioana Borza, consilier local PNL.

Comentarii Facebook