Clujenii de pe strada Edgar Quinet, o stradă privată, se plâng că nu s-a făcut deszăpezire - FOTO

 

Clujenii care locuiesc pe strada Edgar Quinet, o stradă aflată încă în proprietate privată, cer să se intervină și la ei pe stradă cu utilajele de deszăpezire.

 

Pe strada Edgar Quinet nu s-a intervenit pentru dezapezire”, ne-a scris S., un cititor Știri de Cluj care a dorit să rămțnă anonim. 

 

Strada intră în zona de acoperire a firmei Rosal, dar nefiind preluată de Primăria Cluj-Napoca nu poate fi deszăpezită. 

 

Edgar Quinet e o stradă privată si nu se poate deszăpezi din bani publici, nefiind domeniul public. Strada trebuia cuprinsă în planul de deszăpezire și nu este. Cei de pe strada Edgar Quinet știu de această situație de trei ani. Le-am cerut să își facă un abonament, dar nu și-au făccut niciodată. Ar reveni cam un leu de fiecare familie.

 

Sâmbătă seara ne-am dus și am deszăpezit pentru că era o problemă cu o Salvare care nu putea intra. Primăria ne-a cerut să ne ducem și am mers, dar a fost un incident de forță majoră. Cei de pe stradă trebuiau să vină până în 1 noiembrie să încheie un contract cu Rosal sau să își fi dat strada la Primărie”, a declarat directorul Rosal Cluj, Sergiu Hossu.

 

NINSORI la CLUJ în ziua VOTULUI: Meteorologii anunță zapadă toată ziua. VEZI AVERTIZAREA

 

 

Dacă sunt probleme din cauza ninsorii pe strada dvs, puteți trimite imagini sau informații pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook