Podurile de pe drumul Răchiţele - Ic Ponor vor fi construite de Samus Dej până în septembrie

 

Contractul de execuție pentru cele 9 poduri de pe drumul Răchiţele - Ic Ponor a fost semnat de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, şi reprezentanţii firmei SC Samus Construcţii SA Dej.

 

Lucrările ar urma să fie terminate în 5 luni.

 

A fost cel mai important pas necesar pentru demararea lucrărilor de construire a celor nouă poduri de pe drumul Răchiţele – Ic Ponor. În cursul zilei de mâine, joi 4 aprilie, vom preda  amplasamentul, iar vineri, 5 aprilie, se va emite ordinul de începere a lucrărilor. În acest context, având în vedere prevederile contractului, există toate premisele necesare ca aceste poduri să fie gata la începutul lunii septembrie. Concomitent, se va lucra la asfaltarea drumului, cu excepţia zonelor de poduri, iar la o lună după finalizarea acestora, respectiv în octombrie, vor fi gata şi lucrările de modernizare a acestui drum”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, după semnarea actelor.

 

Licitaţia de construire a celor nouă poduri de pe drumul Răchitele - Ic Ponor a fost adjudecată de SC SAMUS CONSTRUCŢII SA Dej. 

 

Valoarea contractului este de 3.914.332, 47 lei fără TVA, durata de execuţie a lucrărilor este de cinci luni de zile de la data emiterii acordului de începere a lucrărilor.  Garanţia structurii de pod este de 30 de ani, iar a celorlalte lucrări de 7 ani.

Comentarii Facebook