Ciolacu, după ce s-au furat banii unor jurnaliste în sediul PSD: ”Un incident minor”


Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că furtul banilor unor jurnaliste în sediul PSD este un incident minor.

Am înțeles ca incidentul cu portofelele s-a rezolvat pe cale amiabila. Un incident minor. Nu s-a ajuns la poliție, nu s-a ajuns la nimic”, a declarat Ciolacu pentru Mediafax.

Cele două jurnaliste lucrează la televiziune, una dintre ele fiind angajată chiar la Antena 3.

Am ajuns la 9 la sediul PSD, iar primul lucru pe care l-am făcut a fost sa îmi las geanta pe un scaun în sala de presa. După aceea am stat numai afara, la toate declarațiile celor din PSD. După ce a început ședința, m-am întors în sala de presa. Madalina a spus ca nu își găsește banii, iar după cateva minute mi-am verificat și eu portofelul, cu intenția de a vedea dacă am cardurile la locul lor. Aveam 100 de euro in portofel, cardurile si niste monede. Cand m-am uitat, lipseau cei 100 de euro”, a relatat una dintre jurnaliste.

Madalina Mihalache (Antena 3) este prima care a descoperit ca îi lipsesc bani din portofel.

Sunt jurnalist acreditat pe PSD de șapte ani, timp în care am fost de sute sau chiar mii de ori în sediul central. Sunt una dintre cele două jurnaliste cărora, astăzi, le-au dispărut bani din portofel. Un fapt care nu s-a mai intamplat niciodata și pe care nu-l vedeam vreodată subiect de presa. Gentile au fost în centrul de presa, acolo unde stau cameramanii, reporterii și băieții de la tehnic. Singura care mai putea sa treaca pe-acolo în cele doua ore care au trecut pana ne-am dat seama este femeia de serviciu, și ea angajată de vreo nouă ani. O doamna care strange mereu in urma noastra (unii dintre noi chiar nu suntem cei mai civilizați oameni).

Vad o isterie pe Facebook și în presa care, de data asta, este total nejustificată. Și nu cred ca pot fi acuzată ca am menajat vreodată acest partid și ca nu mi-am făcut meseria cu imparțialitate, indiferent unde am lucrat. Cred ca și hate-ul, chiar și pe rețelele de socializare, trebuie argumentat și întemeiat, mai ales cand e propagat de oameni de presa, foști și actuali politicieni și demnitari”, a scris Mihalache pe Facebook.

Comentarii Facebook