Cine sunt candidații USR Plus la Consiliul local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj


UPDATE

USR PLUS Cluj precizează că lista nu este definitivă.

În ultimele zile au apărut în spațiul public informații privind lista candidaților Alianței USR-PLUS la alegerile locale din iunie 2020. 

Pe această cale, USR Cluj dorește să menționeze că lista candidaților la alegerile locale este încă obiectul  negocierilor, nu există o listă definitivă, iar cele apărute în spațiul public nu reflectă rezultatul final al negocierilor dintre cele două partide politice. 

USR Cluj împreună cu partenerul Plus Cluj vor comunica aceste rezultate în momentul definitivării discuțiilor la fiecare nivel al celor două partide”, precizează Cătălin Sălăgean, președintele USR Cluj.

----------------------------

USR Plus și-a desemnat candidații la Consiliul Local Cluj-Napoca și la Consiliul Județean Cluj.

Astfel, candidat la funcția de primar este Emanuel Ungureanu, iar la funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, Cătălin Sălăgean. 

Lista de consilieri locali este deschisă de Sergiu Hossu, fost manager Rosal și apoi manager în mai multe firme de IT, iar pe locul doi este profesoara de engleză la Transylvania College și activistă, Alexandra Oană. 

Conform unor surse politice, dacă alianța va obține un număr mare de consilieri locali, atunci candidatul la funcția de viceprimar va fi Sergiu Hossu.

WhatsApp Image 2020-03-03 at 17.15.46.jpeg

Lista de candidați de la Consiliul Județean Cluj.

WhatsApp Image 2020-03-03 at 17.16.11.jpeg


Comentarii Facebook